LCK meubel onderhoud

Het verhaal van LCK begint in 1984 in het zuiden van Duitsland. De oprichters van LCK handelden destijds in leder, maar zagen tot hun grote verbazing dat er eigenlijk geen specifieke onderhoudsproducten waren voor dit leder. Naar verloop van tijd verbleekte het mooie natuurproduct en verloor het de charme waar zij zo op gesteld waren.

Samen met het toenmalige Lederinstitut Gerberschule Reutlingen en andere leerlooierijen begonnen zij het lange proces dat nodig was voor het ontwikkelen van hoogwaardige reinigings- en onderhoudsproducten voor leder. Gedurende de ontwikkeling was één ding zeer belangrijk; het moet voor iedereen mogelijk zijn om leder zelf eenvoudig te onderhouden. Daarbij moest wel rekening worden gehouden met de verschillende soorten leder, die allemaal ander onderhoud behoeven. In de loop der tijd is ons assortiment verder uitgebreid en zijn ook stoffen, hout, steen, kunststof en staal aan onze expertise toegevoegd. 

Maar één ding blijft onveranderd. Samen met onze partners testen wij al onze producten om zo de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Zo worden onze producten regelmatig getest door o.a. de LGA in Beieren.  We produceren volgens Europese normen in onze fabriek in Ubstadt, tussen Heidelberg en Karlsruhe.

LCK Nederland B.V. is de importeur van LCK GmbH en is gevestigd in Deventer. Wij zijn een (h)echt familiebedrijf en geven al jarenlang dagelijks advies omtrent meubelonderhoud. Bij LCK staan wij garant voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en goede service. Dus heb je een vraag? Schroom niet om hem te stellen!

 

Team LCK Nederland B.V.

Onderhouden of reinigen

Wilt u uw meubel onderhouden of reiningen. Het juiste product vinden bij uw meubel is heel specifiek. U heeft daarbij keuze uit ruim 100 producten. Vraag ons om te helpen bij het vinden van het juiste product,