Onderhoud van onze Meubels

LCK onderhoudsproducten

Het verhaal van LCK begint in 1984 in het zuiden van Duitsland. De oprichters van LCK handelden destijds in leder, maar zagen tot hun grote verbazing dat er eigenlijk geen specifieke onderhoudsproducten waren voor dit leder. Naar verloop van tijd verbleekte het mooie natuurproduct en verloor het de charme waar zij zo op gesteld waren.

Samen met het toenmalige Lederinstitut Gerberschule Reutlingen en andere leerlooierijen begonnen zij het lange proces dat nodig was voor het ontwikkelen van hoogwaardige reinigings- en onderhoudsproducten voor leder. Gedurende de ontwikkeling was één ding zeer belangrijk; het moet voor iedereen mogelijk zijn om leder zelf eenvoudig te onderhouden. Daarbij moest wel rekening worden gehouden met de verschillende soorten leder, die allemaal ander onderhoud behoeven. In de loop der tijd is ons assortiment verder uitgebreid en zijn ook stoffen, hout, steen, kunststof en staal aan onze expertise toegevoegd.  Lees verder en bekijk de producten van LCK

Floorfriendly

Een nieuwe zithoek is een kostbaar bezit waarvan de koper jarenlang wil genieten en het liefst zonder zorgen. Zowel de meubelzaak als de meubelfabrikant heeft er alle baat bij dat de consument een tevreden consument is en blijft. Hij of zij verwacht een optimale service en snelle actie op een klachtmelding, zelfs wanneer het naar de letter geen garantiemelding zou zijn. Op dit snijvlak waar garantie overgaat in service, biedt All in House Service de uitkomst, voor zowel meubelleverancier als consument. 

Floorfriendly

Floorfriendly is opgericht in 2005 en is gespecialiseerd in vloervriendelijke doppen, glijders en wielen ter bescherming van de vloer. Veel gerenommeerde bedrijven in de meubel- en vloerenbranche maken gebruik van onze expertise door hun klanten te wijzen op de oplossingen die wij bieden.

Met de ervaring die wij hebben opgebouwd kunnen wij de meest uiteenlopende stoelen en meubels voorzien van de juiste bescherming om krassen op de vloer te voorkomen en lawaai te verminderen. Lees meer over Floorfriendly en bekijk ons assortiment