D-Bodhi meubels

D-Bodhi, meubels met een bijzonder verhaal

Bent u op zoek naar comfortabele, moderne en onderscheidende meubels die ook nog eens gemaakt zijn op een milieuvriendelijke manier van FSC goedgekeurd hout? Dan is D-Bodhi het meubelmerk bij uitstek.

D-Bodhi maakt bijzondere teakhouten meubelen volgens de hoogste ecologische standaard. Een prachtige collectie unieke, trendy en ecovriendelijke meubelen is daarvan het resultaat. Het idee achter de collecties van d-Bodhi is recycling. Van oud doorleefd hout en ijzeren restmaterialen uit Indonesië maakt D-Bodhi unieke en hippe kwaliteitsmeubelen die overal ter wereld verkocht worden. Door oude materialen te gebruiken ziet u de doorleefde uitstraling terug in de nieuwe meubelstukken. Het oude hout krijgt bij D-Bodhi zo een tweede leven.

Door de verwering van de felle zon en het klimaat krijgt het hout dat d-Bodhi gebruikt een ongekende schoonheid. Voordat het bruikbaar is voor recycling wordt alles dan ook eerst helemaal schoongemaakt, opgeschuurd en gecontroleerd. Pas dan ontstaat de basis voor de trendy meubelen van D-Bodhi.

Jonge, creatieve, ambitieuze professionals maken op traditionele wijze unieke kwaliteitsmeubelen. Geen enkel exemplaar is precies hetzelfde, ieder meubel heeft zijn eigen verhaal. Ieder meubelstuk van D-Bodhi is voorzien van een origineel logo, zo bent u verzekerd van een origineel en uniek meubelstuk.

We hebben in onze woonwinkel altijd een ruime collectie staan, we nodigen u uit om dit mooie product te komen beleven bij ons.

Collectie Tuareg

Collectie Urban

Collectie Fendy

Collectie Home Solutions

Collectie Soul

Collectie Shelfmate