ALL IN HOUSE SERVICE

Een nieuwe zithoek is een kostbaar bezig waarvan de koper jarenlang wil genieten en het liefst zonder zorgen. Zowel de meubelzaak als de meubelfabrikant heeft er alle baat bij dat de consument een tevreden consument is en blijft. Hij of zij verwacht een optimale service en snelle actie op een klachtmelding, zelfs wanneer het naar de letter geen garantiemelding zou zijn. Op dit snijvlak waar garantie overgaat in service, biedt All in House Service de uitkomst. 

 

All in House Service biedt 5 jaar lang zorgeloos genieten. Zelfs wanneer er onverhoopt een glas wijn over de stof wordt gemorst, bieden zij een oplossing. De professionele servicemedewerkers bezoeken de klant aan huis en lossen dit probleem op zonder verdere kosten voor de klant.

 

Als klant van All in House Service kunt u gebruik maken van dem ogelijkheid om klachten op te lossen die niet binnen de reguliere service vallen. Denk hierbij aan algehele aanvuiling van de meubelstof en bijv. beschadigingen in het leder. Het normaal geldende consumententarief bedraagt € 240,- incl BTW per bezoek. u krijgt als klant van All in House Service een korting van 50% op dit tarief. Indien u hier gebruik van wilt maken, dan kunt u zich wenden tot een van de medewerkers van het Service Centre van All in Hous.